Hela webbplatsen är information från Elaton
Få billigare elpris med Elaton.

Nytt elavtal gör succé

Orolig för skyhöga elräkningar?
Nu kan du få hjälp av Elaton – den smarta tjänsten som köper el.
– Det är bara att luta dig tillbaka och tänka på alla sparade slantar, säger Kerstin Arnemo, affärsansvarig för Elaton.
Vill du ha ett säkrare och jämnare elpris? Klicka här
I 15 år har Elatons elinköpare hjälpt svenska storföretag att köpa in billig el. Nu får alla privatpersoner chansen att göra samma sak.
– Det är en unik möjlighet att få ett jämnare pris på elen, i nuläget finns inget liknande för privatpersoner, säger Kerstin Arnemo. Våra experter köper el till dig och du tar del av nedgångarna när elen är billig. Samtidigt slipper du de högsta topparna när elen är dyr.
Film: Så fungerar succén

Bevakar börsen
Hemligheten bakom Elaton är enkel. Marknadens elpris binds vid olika tillfällen under året i olika stora portioner. Elatons experter bevakar börsen och köper när priset är lågt.
– Den största fördelen är att du slipper marknadens stora svängningar, det gungar till ibland men priset håller sig stabilt och man slipper överraskningar.

Ger löpande rapporter
Enligt Kerstin Arnemo passar Elaton både de som tycker det är krångligt att välja elbolag – och de som är väldigt intresserade.
– Om man väljer vår tjänst tar vi hand om allt. Du slipper den så kallade valfrihetsstressen, det är inga avtalsperioder eller priskampanjer att bevaka. Med Elaton väljer du en gång, men kan hoppa av när du vill. Vi ger löpande rapporter om hur vi ser på elmarknadens priser. Den som vill hålla sig väl informerad har alla möjligheter till det.

Kan du sänka dina elräkningar - kolla här 

Elaton
Utvecklat av MiniMedia | Kontakta oss: redaktion@minimedia.se